Privacy policy

Privaatsuspoliitika

Käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted panevad paika, kuidas me kasutame ja kaitseme informatsiooni, mida kasutajad edastavad meile meie e-poe väljendeid. Maailmakaubad OÜ kohustub kaitsma kasutajate privaatsust ning kinnitame, et veebilehel küsitud kasutaja andmete kasutamise kooskõlastustega.

Vastutus kogutavate isikuandmete eest


Kasutaja edastatud isikuandmete kogumise ja kontrollimise eest vastutab Eesti MAAILMAKAUBAD OÜ.Isikuandmete kogu ja kontrollimisel lähtutakse Eesti isikuandmete kaitse seadusest ja Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiivist 95/46/EÜ üksikisikute kaitse isikuandmete töötlemisel ja andmete vaba liikumise kohta.

Kogutavad isikuandmed


Maailmakaubad OÜ kogub isikuandmeid, mida kasutaja edastab näiteks tellimuse tehes, või kontakteerudes klienditeenindusega.

Kogutavate isikuandmete hulka kuuluvad:

  • Nimi
  • Sünniaeg
  • Aadress
  • E-post
  • Telefoninumber
  • Muu informatsioon, mis on oluline kliendiküsitluste, loosimiste ja/või pakkumistega seoses

Kogutud isikuandmeid ja informatsiooni kasutame järgmistel eesmärkidel:

  • Asutusesisene arvedamiin
  • Maailmakaubad.ee veebilehel kliendi kasutajakonto loomine ja haldamine
  • Läbi kodulehe edastatud tellimuste töötlemine
  • Tellimuste ja kohaletoimetamise staatuse edastamine
  • Kasutajaga tellimuse või kohaletoimetamise probleemide ilmnemisel kontakteerumine
  • Kasutaja päringutele vastamine
  • Kasutajad uutest või teenustest
  • Otseturundus
  • Loosimiste võitjate teavitamine
  • Kasutajale sobivate pakkumiste ja info edastamiseks tehtavate analüüside teostamine
  • Küsitluste edastamine, et pakkuda kasutajatele võimalust ja parendada meie teenust
  • Teenuse pakkumiste süsteemide parendamine
  • Meie teenused ebaõige kasutamise vältimine

E-kirja aadressi ja telefoninumbrite otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava taotluse.Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluse vastav viide või võtta ühendust klienditoega info@maailmakaubad.ee

SMS-turundus

Teksti teatisi (teie tellimuse kohta, samuti hüljatud ostukorvi meeldetuletusi) ja teksti turunduse pakkumisi, et saadame teile juhul, kui te olete andnud vastuseid.Nõusoleku ja sellega nõustute jägmiste tingimustega:

Teie telefoninumbrit, nime ja ostude jagatakse meie SMS-platvormiga " SMSBump Inc, Euroopa Liidu ettevõte, mille kontor asub Sofias, Bulgaarias, EL ".Neid andmeid kasutatakse teile suunatud turundussõnumite ja teadete saatmiseks.

Tekstsõnumite saatmisel edastatakse teie telefoninumber tekstisõnumite operaatorile nende edastamise täitmiseks.
Kui soovite loobuda tekstist turundussõnumite ja -märguannete saamisest, vastake sõnumile sõnaga "STOP" või kirjutage meie klienditoele info@maailmakaubad.ee ja eemaldame teid listist.

Turvalisus


Me tagame kasutajate isikuandmete kaitse.Isikuandmete lubamatu juurdepääsu või isikuandmete avalikustamise vältimise tagamise võimalused, tehnoloogilised ja administratiivsed meetmed.Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Maailmakaubad on isikuandmete vastutav töötleja, Maailmakaubad edastab maksete teostamiseks vajalikke isikuandmeid volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

Isikuandmete kontroll


Me ei müü ega avalikust isikust ja kolmandatest isikutest isikutele isikuandmete omaniku avaldust või seadusest tulenevaid kohustusi.
Kasutajal on õigus igal ajal paluda informatsiooni tema kohta kogutud andmete suhtes.Tema kohta kogutud andmete informatsiooni väljastamine kasutajale tasuta.Kui isikuandmed on valed või ebaolulised, on kasutajal õigus paluda hinnata korrigeerimist või eemaldamist.Me ei saa järgnevaid lepinguid, kui neile kehtib seadus hoiustamise nõue või need on vajalikud vastavalt nõuetele sissenõudmiseks.
Me võime kasutada isikuandmeid edastama kasutaja kolmandate osapoolte pakkumisi, mida me peame kasutaja jaoks huvitavaks.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused


Meil on õigus vajadusel privaatsustingimuste muuta.Meie veebilehte kasutades kinnitate, et olete käesoleva tingimustega tutvunud ning kinnitate.Privaatsustingimustes tehtud muudatustega kursis olemiseks palume külastada meie veebilehte.
Kõigi seoses privaatsuspoliitikaga või andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega või muredega palume võtta meiega ühendust aadressil info@maailmakaubad.ee

Ärinimi: Maailmakaubad OÜ
Registrikood: 16042331